Nyt produktionslinjesæt

Slip tid: 2019-12-17 16:33:12  Hits: 20

Vi er meget stolte af at sige, at vi i begyndelsen af ​​marts var færdige med at sætte vores nye produktionslinje. Dette er den femte linje i vores fabrik. Vi håber at kunne dele denne gode nyhed med vores købere. Fra året 2018 var vores kapacitet svært ved at imødekomme købernes stigende mængde, så vi besluttede at tilføje en anden produktionslinje til fangstforsendelse.


Varmeforseglingsmaskinerne var splinterny for at undgå ustabil opvarmningstemperatur, hvilket kunne føre til, at svejsedele let blev revet af. Se vores nye varmeforseglingsmaskine i bælgende billede:

Da vi har udvidet arbejdsområdet, er den største tarpebredde, som vores nye linje kan gøre, omkring 50 meter. Så jeg tror, ​​at vi kunne opfylde enhver størrelse, som vores købere anmoder om.


Vi sætter nu to kvalificerede medarbejdere i hver proces. Fra varmeforsegling til pakke er der totalt 92 faglærte arbejdstagere, der kunne vejlede nye arbejdstagere.  

new heat sealing.jpg

I mellemtiden, før nye arbejdstagere, der udfører masseproduktionen, vil der være to til tre uger til produktion og sikkerhedstræning. Indtil nu kan vi sikre os, at produktionshastigheden måske er lidt lavere end tidligere linjer, men kvaliteten kan garanteres helt sikkert.

 

Vi er sikre på, at kapaciteten til ny linje forbedres meget inden for en måned. Med stigende kapacitet og faldende omkostninger tror vi, at vores nye pris vil være meget mere konkurrencedygtig end før.


Tidligere: ["Prisudvikling i polyethylen"]...

Næste: Logo print på presenning